Forsikring mod kursfald

Der er flere forskellige udgifter, der går igen i dannernes private finanser. I ens budget er der fx. varme. Og der er en række områder, hvor du kan spare . Her er de bedste gode finter, som du kan benytte uden beregning.

Den letteste metode for danskerne at blive holden på, er gennem en pensionsopsparing. Det fremførte en intelligent person for noget tid siden. For alle er det statistisk set den mest plausible måde at blive millionærer på. Så man bør tænke over, at sætte sig ind i pension, med de gunstige alternativer, der findes i din pensionsopsparing.

Forsikringsdækninger er det man bestiller i håbet om, aldrig at få brug for forsikringerne. Du bør nøje tænke over dine kritisk behov og ikke blindt gøre som andre. Der kan være forsikringsdækninger, du slet ikke behøver eller som du kan være foruden. Det er en reel risiko, du må leve med. Når du har fravalgt, så gælder det om at barbere dine forsikringsdækninger ned på et minimumsniveau. Skal din påhængsvognforsikring kun forsikre f.eks. 60.000 kr og kan du nøjes med en egen betaling på 20.000 kroner, hvis din bopæl brænder ned til aske?

Private banker er ligeledes en udgiftpost, hvor der for mange er nemme penge at bespare. Forskellen mellem de mest dyrebare og de mest billige pengeinstitutter er meget stort. Vi taler om, op mod 3.400 kroner per md. for en typisk kerne familie plus boliglån. Lån til ejerbolig er det største enkeltstående køb, som man har. Store lån er stor grad det man skal være fokuseret på, hvis du skal forbedre din privat økonomi. En ting er morrenter, men også dagskursen er meget vigtig. Konvertering af lån er en ting, der kan accelerere din økonomi. En vigtigere parameter er udskydelse af lån. Lån kan paralleliseres med forskydning af tid. Hvis man kan afvente feks. 12 mdr. med at låne og i stedet spare ligesvarende op i perioden, så har du både nedbragt gælden, men også dine renteudgifter.

Har du medlemskab hos en faglig forening, så får du mulighed for at få en smule fordelstilbud. Du kan også overveje at melde dig ud. Der er gode at spare på en lavpris fagforening. Nogle mennesker har forceret fagforeningsvalg gennem fagaftale. Men du kan jo altid prioritere kun at nøjes med en a kasse. Fagforeninger kan supportere dig med både almindelige forsikringer og sundhedsforsikringer – så overvej om det er det smarteste at melde dig ud, hvis du oplever symtopmer som fx muskelbesvær.

Mad er det område i din økonomi, som udgør den klart største andel. Hvor nogle kan leve for et beskedent budget, hver md, så er der andre, der spenderer enorme summer på f.eks. speciel take-out. En ting er hvis du køber mad ude i byen på enten reastauration eller fastfoodsted – men den helt store byrde er det mad du køber og steger derhjemme. I dette tilfælde findes der det normale dagligvareindkøb i supermarkedet, som man bærer hjem. Beklageligvis er vi underlagt for fristelser, der resulterer i at bonen bliver for lang. Et tip er, at du indkøber dine madvarer via nettet, på de brugervenlige webbaserede supermarkeder. Her kan man enten indkøbe de normale dagligvarer, men også de gode innovative sortiment af måltidskasser.

Du skal altså beregne dine forbrug, så du drosler ned indenfor alle nicher af din økonomi. Så kan du ende op med at have et meget større rådighedsbeløb til de lækre aspekter af livet. Jeg er glad fordi du så med.