Nyheder – nye 1%’s lån

Der er flere forskellige udgifter, der går igen i vores privat økonomi. I et driftsbudget er der feks. vand. Og der er en del poster, hvor vi kan spare nogle monetos. Her er de bedste gode finter, som du kan benytte gratis.

Den mest overkommelige fremgangsmåde for os til at blive rig på, er ved hjælp af en pensionsordning. Det fremførte en intelligent dame . For dig er det gennemsnitligt den mest realistiske måde at blive holden på. Så man bør spekulere på, at sætte dig mere ind i pensionsordning, med de værdiskabende muligheder, der ligger i din pension.

Forsikringer er det vi køber i håbet om, aldrig at få dem aktiveret. Du bør nøje spekulere på dine reelle behov og ikke blot gøre som alle andre. Der er nok forsikringsdækninger, du reelt ikke har brug for eller som du kan leve uden. Det er en vurderet risiko, du må leve med. Bagefter du har valgt, så handler det om at skalere dine forsikringsdækninger ned på et minimum. Skal din brandforsikring kun dække for eksempel 110.000 kroner eller kan du acceptere en egenbetaling på 14.000 kr, hvis din egendom brænder ned helt?

Din bank er også en post, hvor der er mange penge at bespare. Forskellen mellem de dyreste og de billigste pengeinstitutter er større end du tror. Vi taler om, op til 2.700 dkk månedligt for en traditionel 2 børnsfamilie plus reallån. Lån til køb af hus er det største isolerede køb, som mange har i sit liv. Udlån er i den grad noget du skal være opmærksom på, når du skal tune din private finanser. En ting er renterne, men også handelskursen er meget vigtig. Omlægning af lån er det, som kan accelerere din økonomi. Den vigtigste parameter er afventning af lån. Lån kan paralleliseres med eksaltering af tid. Hvis man kan vente f.eks. 16 måneder med at låne penge og i stedet for spare tilsvarende op i hele perioden, så får du nedbragt lånstørrelsen, men også udgifterne til renter.

Er du medlem hos et fagforbund, så har du adgang til en del fordele. Du kan også spekulere på at melde dig ud. Der er for resten hurtige at spare på en billigere fagforening. Nogle mennesker har tvunget fagforeningsvalg via deres overenskomst. Men man kan vælge blot at have en a kasse. Fagforeninger kan bistå dig med alm. forsikringer og sundhedsforsikringer – så tænk over om det er det rigtige at melde dig ud, hvis du oplever symtopmer som fx stress.

Din mad er den post i din privat økonomi, der konstituerer den klart største part. Hvor nogle kan leve for et lille rådighedsbeløb, hver md, så er der andre personer, som spenderer store pengebeløb på f.eks. dyr restaurantmad. Et er hvis man køber din mad ude i byen på enten cafe eller fastfood-levering – men den helt store byrde er den mad du køber og opvarmer derhjemme. Her er der det normale indkøb i supermarkeder, som du slæber hjem. Desværre er danskere gidsel for uforudsigelige køb, som medfører at kassebonen bliver længere. Et trick er, at du shopper dine mad på nettet, via de mange net-supermarkeder. Her kan du enten handle traditionelle madvarer, men desuden også de spændende innovative tilbud på måltidskasser.

Du bør gennemse dine kontoudtog, så du nedskærer på alle områder af din budget. Derved kan du ende med at besidde et meget sjovere beløb til de forsødende dele af dig hverdag. Mange tak fordi du læste med på min artikel.